A baloldal a háború költségét is a magyar emberekkel fizettetné meg

Hollik István interjú
Vágólapra másolva!
A baloldal a háború költségét is a magyar emberekkel fizettetné meg - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

Hollik István úgy fogalmazott:

Kiemelte, sajnálattal vették tudomásul, hogy a "magyar baloldal ebben nem akar részt venni, sőt javaslataik azt mutatják, hogy ők a háború pártján állnak".

Ugyanis

amikor a baloldal azt mondja, hogy Ukrajnába fegyvereket és katonákat kell küldeni, az egyet jelent a háború folytatásával

- mondta.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette, a baloldal ráadásul a háború költségét is a magyar emberekkel fizettetné meg,

Hangsúlyozta, amikor Márki-Zay Péter egy német lapnak azt nyilatkozta, hogy olyan lépéseket is meg kell tenni, amelyek gazdaságilag is károsak és ártanak Magyarországnak, akkor pontosan erre gondolt.
Mi viszont ezt egy rendkívül veszélyes és felelőtlen javaslatnak tartjuk, és nem is fogjuk megengedni, hogy Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter miatt a magyar embereknek a többszörösét kelljen fizetniük a rezsiért - jelentette ki Hollik István.