13 éves volt a győri kislány, amikor a nevelőapja elkezdte szexuálisan zaklatni

A pedofília nem szexuális aberráció, hanem mentális betegség (18+) pedofil
Vágólapra másolva!
Egy férfi 2017 nyarától három éven keresztül rendszeresen erőszakolta meg a nevelt lányát. Volt olyan időszak, amikor minden nap molesztálta a kisgyereket.
Vágólapra másolva!

A férfi és a kislány anyja 2015-ben házasodtak össze. Ezután közösen nevelték a nő 3 gyerekét, köztük a 2003-ban született kislányt.

A férfi két évvel a házasságkötés után kezdte el szexuálisan bántalmazni a kislányt. Volt olyan időszak, amikor minden nap megerőszakolta.

Általában akkor támadt rá a kislányra, amikor a felesége nem volt otthon, de előfordult, hogy éjszaka ment oda az alvó lányhoz, miközben a családtagok is otthon voltak.

A férfi az erőfölényével és nevelőapai tekintélyével élt vissza.

Többször a földre szorította, kezeit lefogta.

A pedofil férfit most 8 év fegyházra ítélték és végleg eltiltották minden olyan foglalkozástól, ahol 18 évesnél fiatalabbal kerülhetne kapcsolatba.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a férfi és az ügyvédje felmentésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a kiszabott büntetés indokolatlanul enyhe. A kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények gyakorisága pedig aggasztó. A férfi, ahogy fogalmaznak, nagyon hosszú időn keresztül zaklatta a kisgyereket, amelynek a kislány egész életére kiható következményei lettek.

Címlapi képünk illusztráció.