Varga Mihály: A forintra és a magyar emberekre a legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy lebegtetik a szankciók kiterjesztését az energiaszektorra

VARGA Mihály, pénzügyminiszter, sajtótájékoztató, GDP
Budapest, 2022. február 15. Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatót tart a legfrissebb GDP-adatokról a minisztériumban 2022. február 15-én. A miniszter közlése szerint tavaly a magyar gazdaság 7,1 százalékkal nőtt, ezzel a magyar gazdaságtörténet legnagyobb éves növekedése lett a 2021-es. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Aki a szankciók kiterjesztését kéri, az a magyar emberekkel akarja megfizettetni a háború árát. Ilyen lépést a magyar kormány semmilyen nemzetközi fórumon nem fog támogatni - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter. 
Vágólapra másolva!

A magyar forint a brüsszeli szankciók áldozata, és már most komoly károkat okozott a magyar gazdaságnak - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

Aki a szankciók kiterjesztését kéri, az a magyar emberekkel akarja megfizettetni a háború árát. Ilyen lépést a magyar kormány semmilyen nemzetközi fórumon nem fog támogatni - mondta a miniszter.