Szent István Intézet: Nyilatkozat a gyermekek védelmében

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült).
Vágólapra másolva!
A Szent István Intézet a gyermekek egészséges jövőképének megőrzése céljából arra buzdítja a szülőket, hogy támogassák nyilatkozatukat, amelyben a világban egyre erősödő LMBTQ-lobbi ellen tiltakoznak. 
Vágólapra másolva!

A nyilatkozatot szó szerint közöljük:

E háborús tavasz nőket köszöntő napján nem virágcsokorral készülünk ünnepelni, a jeles dátum alkalmából állásfogalást teszünk közzé.

Férfi és nő teremtő erejű különbözőségét és szövetségét ünnepelve a kereszténydemokrata Szent István Intézet egy 7 pontból álló nyilatkozatot tesz közzé - fiaink és lányaink jövője iránti felelősségérzettől vezérelve:

Az Európai Unió és a magyar jog szabályai szerint, valamint a természetjog alapján a gyermekek nevelése – beleértve a szexuális nevelést is – elsősorban a szülők joga, kötelessége és felelőssége.
A gyermekek neme minden ellenkező állítással szemben a születéskor (kevés kivételtől eltekintve) biztonsággal megállapítható: vagy fiú vagy lány neműként kategorizálható, így anyakönyvezhető, bárkinek az ebben való elbizonytalanítása káros és súlyosan félrevezető.
A gyermekek kiegyensúlyozott fejlődését nem segíti, ha idejekorán olyan kérdésekkel szembesítik őket, mint születéskori nemük esetleges megváltoztathatósága, vagy a nemi identitások széles spektrumának bemutatása.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült). Forrás: FREDERIC J. BROWN/AFP/ Getty

A gyermekek számára káros, ha öncélúan ábrázolt szexualitással találkoznak, mindenféle pornográf tartalomtól szükséges őket minden lehetséges eszközzel megóvni.
A gyermekek pszichoszexuális fejlődésére szociokulturális hatások is befolyással bírnak, így nem lehet mindegy, hogy milyen hatások érik őket e tekintetben fejlődésük, neveltetésük során.
Ezért is fontos, hogy csak akkreditált, ellenőrzött szervezetek tarthassanak magas minőségű iskolai foglalkozásokat a szexualitással, nemiséggel kapcsolatban, hiszen az a gyermekek személyiségének magvát érintő kérdéseket feszeget.
Ha egy gyermek nem érzi komfortosan magát saját biológiai nemében (nemi szerep diszfória), elsősorban annak okait kell feltárni és lehetőség szerint segíteni szükséges őt a biológiai nemével való harmonikus azonosulásban.
Amennyiben egyetértenek nyilatkozatunkkal, támogatásukat a www.szentistvanintezet.hu felületen, afelugró ablakban aláírásukkal fejezhetik ki.

Deklarációnk válasz a nemek felszámolására, a női és férfi kettősség eltörlésére tett ideológiai kísérletre.

Gyermekeink, az új generációk jövőjét féltjük a formálódó nemi identitásukat károsan befolyásoló, immár a magyar tudományos élet egyes szereplőit is megfertőző, veszélyes és tudománytalan elméletektől.

Felismerve, hogy a jövő nemzedék boldogsága a jelen generáció felelőssége, arra kérjük a magyar szülőket, nagyszülőket és minden józan gondolkodású honfitársunkat, a tudományos és a kulturális élet jeles képviselőit, valamint a társadalmi és egyházi szervezeteket, hogy kezdeményezésünk támogatásával és terjesztésével szabjanak határt a biológiai nemeket, a férfi és női mivoltunkat, a nemi binaritást eltörölni kívánó szellemi áramlatoknak.

Férfi és nő teremtésre hívott egységének széttépése ugyanis elemi élettörvényt sért, a biológia tényeinek eltagadása társadalmi szintű irracionalizmust eredményez, a tudomány elárulása bizalomvesztéshez vezet, erodálja az emberi kapcsolatokat.

Mindezek mellett komoly veszélybe kerülnek a nők kivívott jogai is, ugyanis épp a nők egyenlőségért folytatott küzdelmének eredményeit veszi semmibe az, ha a biológiai nemétől függetlenül bárkit nőnek kell elfogadni, aki annak mondja magát.

De a legsúlyosabb fenyegetés, hogy ez a mesterséges ideológia a gyermekeink, unokáink életét, boldogságra való képességét teszi tönkre, hiszen doktrínáival attól fosztja meg őket, amiért élni érdemes: férfinak a nőért, nőnek a férfiért.

Amennyiben egyetértenek nyilatkozatunkkal, támogatásukat a www.szentistvanintezet.hu felületen, a felugró ablakban aláírásukkal fejezhetik ki.