Nem fizette a gázt és a közös költséget, majd papírokat hamisított - feljelentették Csárdi Antalt, a baloldal I. kerületi jelöltjét

Vágólapra másolva!
Okirat-hamisítás miatt feljelentette Csárdi Antal LMP-s politikust, a baloldal országgyűlési képviselőjelöltjét annak a lakásnak a tulajdonosa, amelyet az országgyűlés bérel a politikusnak - írja az Index. A lap szerint Csárdi évekig nem fizette sem a gázszámlát, sem a közös költséget, ezért a gázt kikapcsolták a lakásban. Miután a tulajdonos felbontotta a szerződést a baloldali politikussal, kiderült, hogy nem tudja intézni az ügyeit az MVM-nél, mert Csárdi egy megbízást hamisított, ami szerint csak ő intézkedhet. 
Vágólapra másolva!

A feljelentés szerint

CSÁRDI NEM FIZETTE RENDESEN A KÖZÜZEMI SZÁMLÁIT, AMIÉRT KIKAPCSOLTÁK A GÁZT A SZÁMÁRA AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN BÉRELT LAKÁSBAN. EZUTÁN AZ IS KIDERÜLT, HOGY KÖZEL HÁROMSZÁZEZER FORINTOS KÖZÖSKÖLTSÉG-TARTOZÁST HALMOZOTT FEL.

Ezt a tulajdonos fizette ki, mert félt, hogy végrehajtást indítanak ellene.

Az Egyesült Államokban élő tulajdonos felmondott Csárdinak, ekkor megkérte képviselőjét, hogy ellenőrizze a közműszolgáltatóknál, nem halmozott-e föl újabb tartozást a baloldali politikus.

A KÉPVISELŐ AZONBAN NEM TUDOTT ELJÁRNI AZ ÜGYBEN AZ MVM-NÉL, MERT CSÁRDI EGY OLYAN, A TULAJDONOS HAMISÍTOTT ALÁÍRÁSÁVAL ELLÁTOTT MEGHATALMAZÁST MUTATOTT BE A SZOLGÁLTATÓNÁL, AMELY SZERINT Ő JOGOSULT INTÉZKEDNI AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS ÜGYEKBEN.

Ennek a hamis dokumentumnak pedig az egyik aláíró tanúja az ellenzéki képviselő felesége, Csárdi-Suskó Mariann, másik tanúja pedig Csárdi Antal anyósa volt.

Az ügyben az Index megkereste az ügyészséget, hogy nyomozást indítottak-e már a feljelentés miatt a Belvárosban az április 3-i választáson is induló ellenzéki képviselő ellen, és Csárdi Antalt is, de egyelőre nem kaptak választ tőle.