Megőrizte a divatmárkák közötti első helyét a Nanushka a Financial Times legfrissebb rangsorolásán

Vágólapra másolva!
A Nanushka International Zrt., a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. egyik legsikeresebb portfóliótársasága 884,6 %-os abszolút növekedési rátával immáron sorozatban a harmadik alkalommal szerepel Európa leggyorsabban növekvő vállalatai között és a divatmárkák között is egyértelműen listavezető.
Vágólapra másolva!

A magyar márka a 2020-as világszintű korlátozások és annak hatásai ellenére is nagy mértékű növekedést ért el, mellyel a rangos 157. helyezést érte el az idei listán.

mondta a lista kapcsán Baldaszti Péter, a Nanushka International Zrt. igazgatóságának elnöke és a Vanguards csoport társalapítója.

A Statista kutató cég által összeállított "FT 1000 - Europe's Fastest Growing Companies 2021" lista rangsorolja azokat az európai vállalatokat, amelyek 2017 és 2020 között a legmagasabb éves összesített bevételnövekedési rátát érték el.

A verseny idén is kiélezett volt, a rangsorra kerüléshez minimum 36,5 százalékos növekedési rátára volt szükség ebben az évben, ami már valamivel magasabb, mint a tavalyi 35,5 százalék - utalva a koronavírus által okozott gazdasági visszarendeződésre.

- tette hozzá Gubicza Ágoston, a Vanguards csoport társalapítója és a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. társtulajdonosa.