Lopott autóból, üzletből, más házából is egy szekszárdi férfi

A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta azt az 50 éves helyi férfit, aki 2021. októbere és 2022. március eleje között több lopást is elkövetett, több-kevesebb sikerrel.
Ezeket az italokat próbálta ellopni, de tetten érték, ezért elmenekült a férfi
Vágólapra másolva!
A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta azt az 50 éves, helyi férfit, aki tavaly október és idén március között többször próbált többmindent ellopni, több-kevesebb sikerrel.
Vágólapra másolva!

A rendőrség oldalán olvasható információk szerint a férfi mindent vitt, amit tudott.

Lopott parkoló autóból pénzt, iratokat és aranyékszert is olyan házakból, ahová betört.

Egyszer pedig társával közösen lopott egy mözsi férfitől. Míg a nő elterelte a házigazda figyelmét, a férfit átmászott a kerítésen az udvarba, ahonnan könnyen bejutott a házba. Innen ennivalót, szalámit és kolbászt vett magához.

Aztán egy üzletből is megpróbált élelmiszert lopni, de a biztonsági őr tetten érte és hívta a rendőrséget.

A férfit elfogták és a kapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Tavaly decemberben egy műszaki üzletből három telefont lopott el úgy, hogy leszedte róluk az áruvédelmi eszközöket,

aztán egy pár cipőt próbált elvinni, de az eladó rászólt, úgyhogy üres kézzel távozott az üzletből. Az utolsó akciója március 3-án volt, amikor egy szupermarketben 5 üveg szeszt dugott el a ruhája alá.

Az öltözőbe vitte a palackokat, ahol a hátizsákjába tette a közel 70 ezret érő árut.

Mikor lebukott, a zsákmányt otthagyta és elmenekült.

A bejelentések után hamar egy szekszárdi, 50 éves férfira terelődött a rendőrök gyanúja. Megpróbáltak elfogni, de nem találták.

Március elején házkutatást tartottak a lakásán. A férfi ezúttal sem volt otthon, de a vele élő, 41 éves nőt bevitték a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a mözsi lopás miatt. Élettársa mindent tagadott. Idő közben a férfi is megjelent a rendőrségen, mivel nem találta a nőt. Elfogták és őt is gyanúsítottként hallgatták ki a terhére róható lopások miatt. Ő nem mondott semmit, nem tett vallomást. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatása indítványozását, amit a bíróság elrendelt.