Több mint egy kiló aranyat loptak el egy magyar ékszergyártó cégtől - videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 42 éves pákozdi és egy 47 éves székesfehérvári férfi ellen, akik a gyanú szerint részt vettek egy ékszergyártó cég fővárosi t
az egyik férfi elfogásakor készült felvétel egyik pillanata
Vágólapra másolva!
Lopás gyanúja miatt indult eljárás egy 42 éves, pákozdi és egy 47 éves, székesfehérvári férfi ellen a BRFK XXII. Kerületi Rendőrkapitányságán, mert a gyanú szerint részt vettek egy ékszergyártó cég fővárosi telephelyének feltörésében.
Vágólapra másolva!

Március 9-én 3 óra 35 perc körül betörték a budapesti telephely egyik ablakát és

elvittek több mint egy kilogramm aranyat.

A kár meghaladja a 14 millió forintot.

A gyanú szerint az idősebb férfi a tippadó volt. Üzleti kapcsolatainak köszönhetően járt már a bűncselekmény helyszínén és információkkal látta el bűntársát.

A rendőrök mind a két férfit elfogták és március 11-én, 12-én gyanúsítottként hallgatták ki jelentős értékre elkövetett lopás miatt.

A gyanúsítás ténye ellen mind a ketten panasszal éltek, de érdemben nem nyilatkoztak az esettel kapcsolatban.

A fiatalabb férfi otthonában házkutatást tartottak a nyomozók. Bár az aranyat még nem találták meg, a telefonjában fényképeket őrzött a zsákmányról.

A XXII. kerületi nyomozók mindkettejüket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, amelyet a bíróság március 13-án el is rendelt.