Évekig kereskedett drogokkal erzsébetvárosi albérletükben egy 35 éves férfi és 31 éves élettársa Elfogásuk során 6 különböző drogot és sok pénzt is lefoglaltak a rendőrök.

A 35 éves férfi és a 31 éves nő 2018-tól kezdve kereskedett különféle fajtájú drogokkal Budapesten. A vevőket általában VII. kerületi albérletüket szolgálták ki, ahol a drogokat is tárolták. A vevőkkel telefonon, illetve különböző üzenetküldő alkalmazásokon keresztül egyeztették a drogok átadásának helyét és időpontját. A nő a bevételekről, illetve a költségekről részletes írásbeli jegyzeteket készített.

Forrás: Ügyészség

A rendőrök 2020. június 09-én lecsaptak rájuk. A bérelt lakásban a kutatáskor tartott kutatás során több mint fél kiló amfetamint, 130 darab LSD bélyeget, emellett MDMA-tartalmú tablettát, illetve port, hallucinogén hatóanyag tartalmú gombát, kokaint, és marihuánát is találtak, amiket lefoglaltak. Az élettársak a lakásban tartották a dílerkedésből származó pénzt is, melyet a rendőrök szintén lefoglaltak.

Az ügyészség az élettársakkal szemben kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat, és fegyházbüntetés kiszabását, emellett pénzbüntetést és vagyonelkobzás javasolt.