Nacsa Lőrinc: Ha a baloldal hozná a döntéseket, Magyarország a háború részese lenne

NACSA Lőrinc
Budapest, 2021. december 1. Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a tengerészek képzéséről, képesítéséről és az őrszolgálat ellátásáról szóló 1978-as nemzetközi egyezmény módosításait célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 1-jén. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Ha Márki-Zay Péter és a baloldal hozná a döntéseket, akkor Magyarország ma a háború részese lenne - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc azt mondta: Márki-Zay Péter újra megerősítette, hogy fegyvereket küldene Ukrajnába, sőt azt is kijelentette, hogy a kárpátaljai magyarokat is felfegyverezné. Szerinte Gyurcsány Ferenc jelöltje egy elszabadult hajóágyú, aki összevissza beszél, hozzátéve, hogy egy ilyen helyzetben komoly tétje van a felelőtlen mondatoknak.

Nacsa Lőrinc: Ha a baloldal hozná a döntéseket, Magyarország a háború részese lenne - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője szombaton Forrás: MTI/Soós Lajos

Úgy folytatta, "akárhogy is fenyegeti a baloldal azokat, akik elmondják róluk az igazat, akárhogy is próbálja Márki-Zay Péter belesodorni hazánkat a háborúba, mi ezt nem fogjuk engedni, mert számunkra Magyarország és a magyar emberek biztonsága az első".