Gór Csaba: Agresszív botránypolitizálás helyett Budának békére és fejlődésre van szüksége

Vágólapra másolva!
Tordai Bence még sosem épített fel semmit, csak a rombolással foglalkozik, bármennyit is beszél a parlamentben, a budaiak pontosan tudják: a Párbeszéd politikusa még semmit sem tett értük - minderről Gór Csaba, a budapesti 4-es számú választókerület fideszes jelöltje beszélt a Mandinernek.
Vágólapra másolva!

mondta Gór Csaba Tordai Bencéről. A budapesti 4-es számú választókerület fideszes jelöltje közölte, mostanában egyszer-egyszer lehet azért vele találkozni a választókerületében, de neki fontosabb, hogy a Parlamentben szelfizgessen és provokálja a miniszterelnököt, semmint, hogy az itt élők problémáival foglalkozzon.

Tordai Bence láthatóan csak a provokációban és az agresszióban hisz, én mindenben keresem a kompromisszumot és a nyugalmat - tette hozzá.

Őt nem a választókerület érdekli, hanem az tartja életben, hogy folyamatosan belekiabál az országos politikába. Én a választókerületért szeretnék dolgozni.

12 éves önkormányzati képviselői munkámnak köszönhetően pontosan tudom, milyen a közösségért dolgozni és folyamatosan fejleszteni, szépíteni egy körzetet. A velem szemben álló jelölt még sosem épített fel semmit, csak a rombolással foglalkozik. Bármennyit is beszél a parlamentben, a budaiak pontosan tudják: Tordai Bence még semmit sem tett értük.

"Budának békére és fejlődésre van szüksége" Forrás: Gór Csaba/Facebook

Valódi zöldprogram

Gór Csaba szerint az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a II-III. kerületben található Budapest védett természeti értékeinek 98 százaléka. Ez az egyik legzöldebb városrész. Ezt karban kell tartani, meg kell óvni és meg kell újítani. Valódi zöldprogramot kívánok kínálni az itt élőknek.

Az úthálózatot, mint mondtam, fel kell újítani. A közösségi közlekedés fejlesztése is fontos cél: meghosszabbítanám a budai fonódó villamos Bécsi úti nyomvonalát az esztergomi vasútvonalig, valamint felújítanám a Hűvösvölgyi és a Kolosy téri állomást is. A hatvanas-hetvenes években rengeteg Kádár-kockának nevezett lakóház épült, amelyeknek a felújítására létre kell hozni egy programot. És
az eddigi, országos kormányzati eredményeket is meg kell tartani, például az alacsony adókat - mondta a Fidesz jelöltje.