Több tízezer, a Buda környéki településeken élő ember mindennapjai válnak könnyebbé a Páty és az M1 Sasfészek-tó pihenőhely közötti összekötő út megépítésével - mondta Menczer Tamás a keddi ünnepélyes alapkőletételen.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, a Pest megyei 2. választókörzet kormánypárti képviselőjelöltje kiemelte: a 6,7 milliárd forintos beruházás három részből áll, a lehajtó mellett megépül a pátyi nyugati elkerülő út, és felújítják a Pátyot és Telkit összekötő utat is.
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy az úthálózat fejlesztése, karbantartása kiemelten fonotos kormányzati feladat.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkáraFotó: Szabó Gábor - Origo

 

A megfelelő minőségű közúti infrastruktúra hozzájárul az emberek biztonságához és kényelméhez, a gazdaság további erősödéséhez

- hangsúlyozta.