Brutális KO-val küldte padlóra ellenfelét a veszprémi trafikban – videó

Vágólapra másolva!
Két férfi veszett össze egymással az egyik veszprémi dohányboltban, mert az egyikük kutyája megijedt a másikétól. Erre a támadó megrugdosta a férfit biciklijét, majd később le is ütötte a dohányboltban.
Vágólapra másolva!

Egy 49 éves férfi tavaly augusztusban, az egyik népszerű veszprémi szórakozóhelyen félmeztelenre vetkőzött és úgy táncolt. Az egyik biztonsági őr rászólt, hogy tartsa be a szabályokat, mire a férfi rátámadt. Az őröknek végül sikerült együtt kikísérniük a szórakozóhelyről a férfit, aki azonban többször is megpróbált erőszakosan visszajutni.

Az egyik őrt meg is ütötte. A verekedésnek a rendőrök vetettek véget.

Később, 2021 novemberében a férfi a nagy testű kutyájával elment az egyik belvárosi dohányboltba. A bejárat előtt egy kisebb kutya várt a gazdájára, aki bent vásárolt. A kiskutya megijedt a nagyobbtól és beszaladt a gazdájához, aki erre rászólt a férfira, hogy fogja vissza a kutyáját.

A támadó erre olyan dühös lett, hogy a férfi biciklijét kezdte el rugdosni, amitől az a biciklivel együtt elesett.

Nem sokkal később a kisebb kutya gazdája visszament a dohányboltba, a támadó pedig követte. A trafikban fellökte a férfit, majd leütötte.

Az ügyészség garázdasággal vádolja a büntetett előéletű férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre.