Felújításra költi az egymillió forintot a Bors nyertese - videó

Bors, nyereményjáték, Mészáros Jánosné
Vágólapra másolva!
Mészáros Jánosné a Bors márciusi nyereményjátékán egymillió forintot nyert. Az asszony főként felújításra költi a nyereményét, de gyerekeinek is szeretne belőle adni. A nyereményjáték még két hétig tart.
Vágólapra másolva!

Mészáros Jánosné és férje 56 éve élnek házasságban. Most melléjül állt a szerencse, ugyanis a Bors márciusi nyereményjátékán egymillió forintot nyertek, amit főkét házfelújításra fordítanak. A 76 éves nyugdíjas a pénzből két fiának és négy unokájának is szeretne adni.

A játék indulásánál nem vettem észre a címlap jobb felső sarkában az egyedi sorszámot, de amikor a Tv-ben hallottam róla, azonnal telefonáltam, és utána is minden nap diktáltam. Nem nagyon bíztam benne, de egy próbát megért.

Akkorát kiabáltam örömömben, hogy a hírt közlő hölgy is megijedt a vonal túlsó oldalán – mesélte a Borsnak Mészáros Jánosné.

Mészáros Jánosné egymillió forintot nyert a Bors nyereményjátékával. Forrás: Bors/Knap Zoltán

A lapot általában ő szokta megvenni, de most kivételesen a férje vette meg.

"Nem vagyok babonás, nem szoktam válogatni. Általában a legfelsőt veszem el, a férjem viszont azt választotta, aminek legjobban kiállt a sarka. Természetesen a jó hírt is először neki mondtam el. Nem nagyon hitte el, mert eddig nem igazán volt szerencsénk, a legnagyobb nyereményünk 50 ezer forint volt – mesélte Mészáros Jánosné Zsuzsa, aki hozzátette: még nem mindenki tud a családban a nyereményről, de nem fogják titokban tartani.

Nagyon sokan ismernek Szentesen. Biztos vagyok benne, hogy ők is örülni fognak a szerencsénknek. Amikor a szomszédunknak elmeséltem az örömhírt, könny szökött a szemébe – mondta meghatottan az asszony.

Még két hétig lehet nyerni a Borssal. Nincs más dolga, mint megvenni az újságot és bediktálni a kódot. A részleteket itt olvashatja.