Gyurcsány szerint meg kell halnunk Ukrajnáért, mert különben pocsék emberek vagyunk

GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2021. május 31. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője, elnöke napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 31-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Mint jól látható, a baloldal egy napra sem tud kiállni a béke mellett, ugyanis állandóan háborúpárti nyilatkozatokat tesznek a nemzetközi baloldal követeléseinek engedve. Most Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője jelentette ki, hogy tulajdonképpen aki nem küld fegyvereket és katonákat Ukrajnába és nem hal meg egy háborúban, az pocsék ember.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc, a hazai baloldal vezetője szerint pocsék ember az, aki nem hajlandó meghalni Ukrajnáért. Ezt írja a Facebook-oldalán:

Pocsék ember leszel vagy meghalsz. Melyiket választanátok?

Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ez a kijelentés szorosan kapcsolódik a hazai baloldal eddigi militáns és háborúpárti nyilatkozatainak a sorába. Mint látható, a baloldal már hamarabb is engedett volna a követeléseknek, és a háborúba katonát és fegyvereket szállítottak volna, kockáztatva országunk biztonságát.

Gyurcsány Ferenc mai nyilatkozata szerint gyáva, erkölcstelen és pocsék ember az, aki nem szeretne más háborújában meghalni.