A Fidesz aktivistái telefonon és személyesen is biztatni fogják a választókat, hogy a béke és a biztonság megőrzése érdekében menjenek el április 3-án szavazni és voksoljanak a Fideszre - közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton.

Hollik István kiemelte, hogy az elmúlt hetekben járták az országot, és több mint kétszáz helyszínen 40 ezer emberrel tudtak találkozni.

Hozzátette, hogy látták és hallották, hogy a magyar emberek számára most az a legfontosabb, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból.

Hollik IstvánForrás: MTI/Kovács Attila

A kommunikációs igazgató szerint a választás tétje: háború vagy béke, fejlődés vagy rombolás, előre megyünk vagy hátra.

Ezért szombattól képviselőjelöltjeikkel és több mint 10 ezer aktivistával telefonon és személyesen keresik fel az embereket, arra kérve őket, hogy az ország békéjének és biztonságának megőrzése érdekében menjenek el április 3-án szavazni és válasszák a Fidesz-KDNP-t - mondta Hollik István.

Úgy fogalmazott, hogy nem engedhetik meg, hogy Gyurcsány Ferencék belerángassák az országot ebbe a háborúba, és ezzel veszélyeztessék azokat a közös eredményeket, amelyeket az elmúlt években elértek.