A csepeli rendőrök súlyos testi sértés miatt nyomoztak az ellen a nő ellen, aki tavaly februárban póráz és szájkosár nélkül sétáltatta kutyáit a XXI. kerületben, és azok rátámadtak egy utcán sétáló nőre. Az áldozat súlyosan megsérült.

2021. február 25-én 19 óra körül történt, hogy egy 45 éves nő póráz és szájkosár nélkül sétáló, közepes testű kutyái rátámadtak egy gyalogosra. 

A két állat földre rántotta, megtépte a ruháját, és többször megharapta.

Az ott élők segítettek a kétségbeesett áldozatnak azzal, hogy elkergették a megvadult kutyákat. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nő súlyosan megsérült a támadás során.

A XXI. kerületi rendőrök a kutyák tulajdonosát súlyos testi sértés miatt hallgatták ki. A 45 éves nő elismerte a felelősségét. A rendőrök befejezték a nyomozást, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldék el az ügyészeknek. Emellett tájékoztatták a Csepeli Polgármesteri Hivatal jegyzőjét a támadásról és egyben kérték, vizsgálják ki, milyen körülmények között tartották a támadó kutyákat. Arról, hogy az állatokkal mi történt, elaltatták-e a megvadult ebeket, nem tudni.