Az interneten valósággal nevetnek Szellő Istvánon, aki újságírónak hazudta magát, miközben az RTL Klub baloldali propagandistája. A kommentelők szerint az RTL Klub valójában egy propagandacsatorna ami éjjel-nappal ontja magából az elfogult anyagokat, hízelegve a baloldalnak, vagy éppen kiszolgálják a genderpropagandát. Összegyűjtöttük a legérdekesebb hozzászólásokat.

Az RTL Klubon Szellő István és Erős Antónia azt a feladatot kapta, hogy szidják a TV2 kisfilmjét.  (A TV2 hírosztálya ugyanis egy rövid videóban tette közzé, hogy ők Orbán Viktorra szavaznak vasárnap.)

Szellő István, az RTL Klub propagandistája.Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az RTL Klub híradója közismerten a legszemérmetlenebb baloldali propagandát folytatja. Ezek után kifejezetten komikus volt, hogy Szellő István a maga suta módján azt a láthatóan előre begyakorolt mondatot mondta Erős Antónia szintén láthatóan bemagolt kérdésére, hogy ő újságíró és nem propagandista.

A nyilvánvaló hazugságot hamar felkapta az internet, és most sokan Szellő Istvánon nevetnek. Sok kommentelő azt tette szóvá, hogy állítása ellenére egyértelműen elfogult, és a német érdekeknek megfelelő propagandaanyagokat szoktak lehozni az RTL Klubon.

Összegyűjtöttük a legérdekesebb hozzászólásokat .

Az egyik kommentelő szerint : Jól elvigyorognak ott, több millióért, unalmasak, nem örök a békának a tó. Bebetonozott Isten barmai.

Forrás: Facebook

Egy másik hozzászóló elmondta, hogy sok éve nem nézi őket, mert nem egy hajóban eveznek.

Forrás: Facebook

Egy következő hozzászóló szerint:jó, hogy nem nézem az RTL Klubot.

Forrás: Facebook

Évek óta nem nézem ezt a csatornát - mondta egy másik kommentelő.

Forrás: Facebook

Német tulajdonba! Német érdekeket szolgál! - mondta egy másik. 

Forrás: Facebook

Évek óta nem nézek RTL Klub "híreket". Éppen ezért  - mondta ismételten egy másik kommentelő.

Forrás: Facebook

 

Egy másik hozzászólót az egész RTL Klub idegesíti.

Forrás: Facebook

 Egy másik hozzászóló szerint nem viccesek, hanem teljesen távol állnak tőle Szellő Istvánék.

Forrás: Facebook

RTL egy sz.r csatorna, fostalicska - mondta egy következő hozzászóló.

Forrás: Facebook

Egy utolsó kommentelő megosztotta azt, hogy évek óta nem nézi a csatornát a propaganda jellege miatt.

Forrás: Facebook

Szellő Istvánéknak nyilvánvalóan nem tetszett a videó őszintesége sem - mindenesetre a baloldali híradós-propagandisták mániákusan ragaszkodnak hozzá, hogy függetlenek. Hát ezen a hazugságon nevetnek az emberek az interneten. A TV2 hírosztályának videóját - benne Szalai Vivien hírigazgató, Marsi Anikó, Gönczi Gábor, Andor Éva, Istenes László, Váczi Gergely, Szentpéteri Eszter, Vitányi Judit, Szebeni István műsorvezető nyílt kiállását Orbán Viktor és a Fidesz mellett - itt nézheti meg: