Délen és keleten folytatódik az esőzés

tavasz, eső, időjárás, borult, felhős, város, Budapest, esernyő
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Péntek
Északnyugaton már csak elszórtan, délen és keleten még több helyen várható eső, zápor, sőt zivatar is. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 9 és 19 fok között alakul a hőmérsékelt - a Tiszántúlon lesz a legmelegebb.

Szombat
Marad a borongós időjárás. Az erősen felhős, vagy borult égből eleinte csak szórványosan, estétől ismét egyre több helyen alakul ki eső, amit északnyugaton és a hegyekben havas eső, havazás válthat fel. 3 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet - ÉNy-on télies idő lehet. Erős, olykor viharos lesz az ÉNy-i szél.

Vasárnap
Hajnalban több helyen lehet havas eső, látvány havazás, majd a délelőtt folyamán ismét folyékony halmazállapotú csapadék valószínű. Délutánra az eső a Dunától keletre eső területekre korlátozódik, és fokozatosan gyengül az intenzitás. Mindössze 4-9 fok lesz délután, ráadásul a viharossá fokozódó ÉNy-i szél tovább ront a hőérzeten.

Hétfő
Hajnalban még lehet csapadék a Duna-Tisza-közén, majd csökken a felhőzet, változóan felhős, részben napos idő ígérkezik. A fagyos reggel után 9-11 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedd
Erősen felhős időre van kilátás, de számottevő csapadék nem lesz. A DNy-i szél több helyen lesz erős. 15 fok köré melegszik a levegő.