Gulyás Gergely: Gyurcsány vezeti a baloldalt és államcsődöt hoz

GULYÁS Gergely
Budapest, 2022. március 28. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a főváros XVI. kerületében, a 964 méter hosszan megújult Hermina út átadóján 2022. március 28-án. Már 366 utat sikerült megújítani a budapesti útépítési programban. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Óriásinak nevezte a vasárnapi országgyűlési választás tétjét Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy pénteki budapesti kampányrendezvényen.
Vágólapra másolva!

a kormánytag szerint ezek között kell választania a magyaroknak, arról is döntve, megőrzik-e az elmúlt évtizedben kemény munkával elért eredményeket.

Gulyás Gergely a főváros XVIII. kerületében tartott rendezvényen, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) 2006-os történéseket bemutató kiállításának otthont adó kamion előtt azt hangsúlyozta, ami 16 éve történt, jól mutatja, hogy

Közölte, noha 2010 után a "bukott baloldal" azt tűzte maga elé célul, hogy szabaduljon meg a volt miniszterelnöktől és zárja karanténba a Jobbikot,

ma Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldal legerősebb pártját, és a Jobbikkal szövetségben indulnak a hatalom megszerzéséért.


- fogalmazott Gulyás Gergely, hozzátéve, hogy teljes felelőtlenséget, összevissza beszédet és durva sértések sorozatát mutatják az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltjének megnyilatkozásai.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Annak fontosságát hangsúlyozta, hogy Magyarország maradjon ki az ukrajnai háborúból, megemlítve,

a szomszédos államnak, sokuk pedig energetikai szankciókat sürgetett.

- mondta a miniszter, aki kiemelte, ha Oroszországgal megszűnik az energetikai együttműködése Magyarországnak,

és elesünk a magyar felhasználás 85 százalékát adó orosz földgáztól."


Gulyás Gergely szerint a baloldal sokkal rosszabb állapotban van, mint amelyik 2002-ben hatalomra került, így "annál is rosszabbra, még annál is gyorsabb államcsődre lennének csupán képesek".