Hollik István: A baloldal gátlástalansága nem ismer határokat

Márki-Zay, Bajnai, London, vacsora, titkos megbeszélés
A Városháza-ügy óta tudjuk, Bajnai a legfontosabb külföldi összekötő ember a baloldal kampányában. A baloldal jelöltje vele találkozott az angol fővárosban - írja a Mandiner. A Bajnai Gordonnal való találkozó nem szerepelt Márki-Zay Péter hivatalos programjában, nyilván nem véletlenül: ez egy titkos egyeztetés volt.
Vágólapra másolva!
Úgy látszik, hogy a baloldal gátlástalansága nem ismer határokat – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában. Mint mondta, a baloldal szombaton is folytatja a magyar demokrácia történetének legnagyobb választási csalását.
Vágólapra másolva!

Hollik István közölte: hiába állapította meg pénteken a Nemzeti Választási Bizottság, hogy a baloldal által kiküldött sms-sek, telefonhívások törvénysértőek, ők ezt mégsem hagyják abba.

Bajnai és Márki-Zay titkos londoni találkozója januárban Forrás: Origo

Immár négy napja sok százezer magyar állampolgár tapasztalja, hogy úgy kap telefonhívásokat, üzeneteket a baloldaltól, hogy erre soha semmilyen engedélyt nem adott egyetlenegy baloldali pártnak vagy szervezetnek sem - tette hozzá.

- mondta a kommunikációs igazgató szombaton. Kiemelte:

az eddig is nyilvánvaló volt, hogy amit Bajnai Gordon segítségével a baloldal csinál, az durván törvénysértő, de ezt most egy határozatban a Nemzeti Választási Bizottság ki is mondta, sőt az adatvédelmi biztos is vizsgálódik az ügyben.

"Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnali hatállyal állítsa le a választási csalását. Számunkra pedig ezért is fontos, hogy vegyünk részt a választáson és ezzel akadályozzuk meg, hogy a baloldal kampányakciói célt érjenek" - fogalmazott Hollik István.