Rákay Philip: Erő és alázat

Rákay Philip
Vágólapra másolva!
ERŐ ÉS ALÁZAT - Bizony mindkettőre szükségünk lesz a ránk váró időszakban. Az ERŐnk a patrióta magyarok milliós közösségéből fakad, abból az elvitathatatlan, megrendítő erejű támogatásból, ami a negyedik kétharmados Fidesz-győzelem mögött áll - írja közösségi-oldalán Rákay Philip.
Vágólapra másolva!

„Ezzel az ERŐvel - szabad szemmel is jól láthatóan - nem tudnak mit kezdeni odaát. Elemzik, boncolgatják, vizsgálgatják innen-onnan, de nem értik.

Rákay Philip fotó: Talán Csaba

Ráfogják a Fidesz kampányára, sajtófölényről hazudoznak, kikiáltják egyszemélyes bűnbaknak az önjelölt, fröccsöntött messiásukat, okolják az időjárást, a közvélemény-kutatóikat, de a lényeget persze megint nem értik. Sokadszorra sem...

Az én bölcs - és engem szellemi-lelki erejével, égi tudásával folyamatosan segítő - feleségem a választások éjszakáján, az eredményeket látva annyit írt nekem sms-ben: „A JÓISTEN MAGYARJAI..."
Hát ezt nem értik.

Pontosabban: ezt az ERŐt nem képesek földi mércével beazonosítani. Sem most, sem viharos történelmünk során soha nem tudták megemészteni, hogy „ezredévi szenvedés" és „oly sok viszály után" bizony „él nemzet e hazán".

Ha Mohács, ha Trianon, ha több évtizedes kommunista diktatúra sem volt képes elpusztítani a magyarság megtartó erejét, történelmi küldetését, a magyar néplélek megvesztegethetetlen zsinórmértékét, majd éppen most sikerülne, Gyuri bácsi hálózatának, a Gyurcsány-Dobrev párosnak, meg a Donáth Anna és a Szabó Tímea-féléknek? Dehogy!

Ezzel együtt, továbbra is azt mondom: nem szabad alábecsülni az erejüket és globális szinten kitervelt mestertervüket sem! Küzdeni kell ellenük ERŐvel és kellő ALÁZATtal. Igen, ERŐvel kell lelepleznünk, felszámolnunk, nyilvánosságra hoznunk a hálózatok által levezényelt hazaárulási kísérleteiket, az alkotmányos rend elleni folyamatos destabilizálisi akcióikat, s a nyílt társadalom nevezetű, mindent megfertőzni óhajtó kórság veszélyeit, null toleranciát hirdetve ellenük!

De mindezt a győztesek éthoszához méltó ALÁZATtal. Na nem balga módon behódolva, meghunyászkodva, kiegyezve velük, mert az lehetetlen, abból már rövid távon is mi húznánk a rövidebbet.

Az üzenet világos: továbbra is tántoríthatatlan elszántsággal, komoly ERŐvel kell fordulnunk legfontosabb közös küldetésünk irányába, amit úgy hívunk: MAGYARORSZÁG!

KÖSZÖNET MINDENÉRT, PATRIÓTÁK!" - zárta bejegyzését Rákay Philip.