Saját családjától lopott egy férfi Szigetszentmiklóson

Vágólapra másolva!
Egy 26 éves férfi a családjához ment látogatóba Szigetszentmiklósra. Elvitte az egyik barátját is, aki a család tudta nélkül betört a házba és ellopta a céges bevételt.
Vágólapra másolva!

Tavaly decemberben egy 26 éves nyíregyházi férfi látogatóba ment a családjához Szigetszentmiklósra a 28 éves barátjával együtt. Késő este, amíg a férfi a rokonaival volt, barátja átugrott a kerítésen és a nyitott teraszajtón keresztül bejutott a házba.

Egyenesen ahhoz az aktatáskához ment, amiben a céges bevétel, közel 8,5 millió forint és több bankkártya volt.

Forrás: Police.hu

Amikor kijött a házból, a férfi már várta a kocsijával és el is indultak Budapestre. Útközben a bankkártyákat kidobták egy benzinkúton.

A férfi a pénzből 1 millió forintot adott a barátjának. A többit részben felélte, részben a szerencsejátékkal felhalmozott adósságait rendezte belőle.

A rendőrök 24 órán belül elfogták a két tolvajt, akiknek elrendelték a letartóztatását. A 26 éves férfi kihallgatása közben beismerő vallomást tett.

Azt mondta, kivette a részét a családi vállalkozásból, de a fizetésével nem volt elégedett. Társa először tagadott, de később ő is beismerte a tettét. A rendőrök befejezték a lopás miatt indított eljárást, az ügy iratait elküldték az ügyészségnek.