Donald Trump: Orbán Viktor okos, kemény és szereti az országát

TRUMP, Donald; ORBÁN Viktor
Washington, 2019. május 13. Donald Trump amerikai elnök (j) és Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytat a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2019. május 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Washington Post exkluzív interjút készített Donald Trump volt amerikai elnökkel – érintették újraindulási terveit, Ukrajna helyzetét, a NATO szerepét és az LMBTQ-ideológia amerikai megítélését is - írja Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!

A politikus külön kitért a napokban Orbán Viktorral lefolytatott telefonbeszélgetésére – szavai szerint a magyar kormányfő megköszönte a támogatást, amit Trump elnök nyújtott neki a kampány során.

Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytat a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2019. május 13-án Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogyan Trump elnök márciusi közleményében is kiemelte, Orbán Viktor többek között azért érdemelte ki támogatását, mert a magyar kormányfő okos, kemény és szereti az országát - tette hozzá.