Curtissel volt utolsó szabad óráiban gyilkossággal gyanúsított testvére

A rapper ököllel ütött! Curtis, Bodor Bettyna, megverte barátnőjét
Vágólapra másolva!
A korábbi focista, Katzenbach Imre holttestét 2020 októberében találták meg. A sportoló az Eclipse-botrány egyik főszereplőjeként segített több milliárd forintnyi adót elcsalni. Meggyilkolása miatt több férfi ellen is vádat emeltek, köztük a rapper Curtis testvére ellen is, aki élete végéig börtönbe kerülhet emiatt. Háromszor fogták el és vitték be a rácsok mögé, mert az ügyvédje mindig elérte, hogy bűnügyi felügyelet alá helyezzék. Legutóbb március közepén tettek a lábára nyomkövetőt, amit most megint levehet, mert negyedjére is letartóztatták. A Bors azt írja, utolsó szabad napjait testvére mellett töltötte a férfi.  
Vágólapra másolva!

– idézte a lap a család egy közeli ismerősének szavait, aki azt is hozzátette,

hogy talán a legnehezebben talán Lajos és Curtis édesanyját viseli meg fia hiánya.

- tette hozzá.

Sz. Lajost, L. Istvánt és H. Lászlót Katzenbach Imre megölése kapcsán fogták el. Forrás: police.hu

Katzenbach Imre 2007-ben névlegesen elvállalta egy cég vezetését úgy, hogy tudta, a cég hamis számlákat ad ki egy Zrt.-nek.

Az volt a feladata, hogy a hamis számlák értékét felvegye készpénzben, az összeget pedig oda kellett adnia a Zrt. vezetőinek.

A focista 2009 áprilisában felvett 500 millió forintot, amit nem adott vissza a vezetőknek, inkább külföldre menekült.

Pár hónappal később azonban a Zrt. vezetői megtudták, hogy hol van és hazahozatták.

Katzenbach Imre Forrás: nso.hu

A vezetőket idegesítette, hogy a volt sportoló a pénznek csak egy részével tudott elszámolni, és attól is tartottak, hogy eljár a szája, mert mindent tudott róluk. Attól féltek, hogy feladja őket a rendőrségen. Emiatt úgy döntöttek, hogy megölik.

Ennek érdekében 2009 szeptemberében megbízták H. Attilát, hogy végezzen vele.

Az 51 éves férfi elfogadta amegbízást, de a munkát ő is kiszervezte egy régi barátjának, aki cserébe ingyen vadászati lehetőséget és 3 milliót kért magának és a társának, aki majd segít neki a vádirat szerint.

2009 szeptember 28-án H. István egy kocsival elvitte Katzenbach Imrét Baranyajenő térségébe.

Ott már várta őket L. István és Sz. Lajos, valamint egy előre kiásott gödör.

Az autóból kiszálló korábbi focistát egyből megtámadta a két férfi, H. István pedig elhajtott.

A támadók közül az egyik lefogta a férfit, a másik pedig halálra verte, aztán elásták.

Katzenbach Imre holttestét 2020 október 22-én találták meg.

Az ügyészség előre kitervelten, nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Zrt. vezetője, valamint L. István és Sz. Lajos ellen.

Azt javastolák, hogy ítéljék őket életfogytiglani fegyházbüntetésre. H. István ellen már korábban vádat emeltek - írta múlt héten a Fővárosi Főügyészség.

Curtis Forrás: Facebook/Curtis

Zamecsnik Tamás, Sz. védőügyvédje a Borsnak most azt mondta, nagyon unalmasnak tartja már a csiki-csuki játékot, amivel mindig kiengedik, majd beviszik a védencét, hiszen a férfi mindvégig együttműködött a hatóságokkal.