Felüljáró oszlopának hajtott egy rendőrök elől menekülő embercsempész a fővárosban

embercsempész, felüljáró, Budapest
Budapest, 2022. április 9. Összeroncsolódott személyautó a főváros IX. kerületében, a Gyáli út és Illatos út kereszteződésében lévő felüljárónál 2022. április 9-én. A rendőrök április 9-re virradóra egy lengyel hatósági jelzésű, Budapest felé tartó autót akartak ellenőrizni az M5-ös autópályán, az illegális migránsokat szállító autó vezetője azonban nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem több közlekedési szabályt megszegve továbbszáguldott a XIX. kerület felé. A gépjármű végül a felüljáró oszlopának hajtott. Az autóban négy - magát albán állampolgárnak valló - utas volt, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, őket a mentők vizsgálatra kórházba vitték. A kocsit vezető 25 éves szerb férfit a helyszínen elfogták és előállították. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Rendőrök elől menekülő embercsempész egy felüljáró oszlopának hajtott a fővárosban éjszaka - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

A rendőrök szombatra virradóra egy lengyel rendszámú Budapest felé tartó autót akartak ellenőrizni az M5-ös autópályán, az illegális migránsokat szállító autó vezetője azonban nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem több közlekedési szabályt megszegve továbbszáguldott a XIX. kerület felé.

Az autó végül

a ferencvárosi Gyáli út és Illatos út kereszteződésében lévő felüljáró oszlopának hajtott.

Összeroncsolódott autó a Gyáli út és Illatos út kereszteződésében lévő felüljárónál, április 9-én. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az autóban négy - magát albán állampolgárnak valló - utas volt, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, őket a mentők vizsgálatra kórházba vitték.

A kocsit vezető 25 éves szerb férfit a helyszínen elfogták és előállították.