Balesetek, rendezvények lassítják a közlekedést az utakon

illusztráció, útlezárás, közlekedés Transportation,System,Theme.,Highway,Worker,Preparing,For,Road,Closure,Moving pavement,road worker,destination,industry,asphalt,transport,acci
Transportation System Theme. Highway Worker Preparing For Road Closure Moving Two Traffic Cones. Transport Industry.
Vágólapra másolva!
Sportrendezvények, lezárások, balesetek nehezítik ma a közlekedést - írta a Blikk az Útinform összesítése alapján.
Vágólapra másolva!
  • A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán, a Szent István hídon három személyautó ütközött össze. A 99-es km-nél lezárták a főutat, kerülni Szolnokon keresztül lehet. Szintén a 4-es főúton, a Szajolhoz közeli szakaszon a 108-as kilométernél baleset miatt csak egy sávon lehet közlekedni a Törökszentmiklóstól, Szolnok felé vezető oldalon.
Több útlezárás lassítja a közlekedést (képünk illusztráció) Forrás: shutterstock
  • Túlméretes járműszerelvény indul este hét órakos Bakonyszentlászlóról Bakonygyirót felé, majd hajnal 1 óráig a 832-es főúton, Gic – Bakonytamási – Pápateszér – Csót – útvonalon halad Pápáig. Ezt követően a 82-es, és a 8-as főúton jut el Tapolcafő – Bakonyjákó – Farkagyepű – Bakonygyepes érintésével Tüskevárra, ezt követően a 84-es főút megy Sárvárra, ahová reggel 6 óra körül érkezik meg.
  • Átépítik a 172-es km-nél lévő vasúti átjárót Szegeden, az 5-ös főút Szabadkai úti szakaszán, ezért hétfő hajnalig lezárták, a forgalmat a városon át elterelik, amit sárga táblák jeleznek.
  • Kerékpáros emléktúrát rendeznek ma Pest megyében.

    A résztvevők 9.00 órakor Kőbányáról indultak, majd a Pesti úton és önkormányzati utakon haladnak Pécelen át Isaszegre és vissza.

    A túra délután fél négy körül ér véget és a forgalom fenntartása mellett zajlik,

    ezért az arra közlekedők óvatosan közlekedjenek az említett útvonalon.

  • Hosszútávfutó versenyt tartanak ma szintén Pest megyében.

    A versenyzők fél tízkor indulnak Ráckevéről, a Pauer püspök sétányról. Átfutnak az ráckevei Árpád hídon, majd Dömsödön át, Tass – Makád – Szigetbecse – Ráckeve útvonalon futnak főleg önkormányzati utakon. Útjuk során,

    több helyen lesz rendőri forgalomirányítás, sőt az Árpád-hídon történő áthaladásukkor a forgalmat meg is állítják. A verseny 16 óráig tart.

  • Szigetszentmiklóson is futónapot tartanak, ezért 7-től 15 óráig lezárják a Halásztelekre vezető úgynevezett Elkerülő utat. A forgalmat közeli alsóbbrendű utakon át elterelik.

  • Győr-Moson-Sopron megyében félmaratoni futóversenyt rendeznek. Mosonmagyaróvárról 9.00 órakor indulnak, majd Máriakálnok Halászi útvonalon futnak vissza Mosonmagyaróvárra várhatóan 14.00 óra körül. Forgalomkorlátozásra és a forgalmasabb csomópontokban rendőri irányításra készüljenek!