Tavaly óta keresték a férfit, kiderült, felesége és leszbikus szeretője ölette meg

ásás lapát ásó illusztráció
Vágólapra másolva!
Magyarországon és Romániában egyaránt kerestette a családja az érsemjéni V. Istvánt, aki tavaly decemberben tűnt el. A 45 éves férfi holtteste a napokban, Érmihályfalva mellett egy mezőn, a Blikk információi szerint az érgazosi út mellett került elő, a földből. Megölték és elásták - írja a lap.
Vágólapra másolva!

Az áldozat zenész volt, eltűnésekor égre-földre kerestette a családja, rengetegen osztották meg a Facebookon is, hazai, eltűnteket kereső csoportokban is a felhívásukat. Az eltűnését egyébként felesége jelentette a rendőrségen. Most kiderült: éppen a nő volt az, aki megölette Istvánt.

A romániai, Bihar megyei ügyészség szerint a feleség és szeretője - aki egyébként a férje közlei rokona, unokatestvére volt - tervelhették ki a férfi megölését, a végrehajtást pedig egy bűnözőre bízták- írja a Főtér.ro.

Ez a bizonyos szerető-unokatestvér egyébként szintén nő.

A nyomozás eddigi adatai szerint a feleség 40ezer lejt - körülbelül 3 millió forintot -

fizetett egy már többször elítélt érmihályfalvi bűnözőnek azért, hogy férjét csalja el egy erdőbe, ölje meg és ássa el.

A holttesten, ami a napokban került elő, szúrás- és ütésnyomokat azonosítottak.

A feleség a kihallgatásakor többször belekeveredett a vallomásába, legvégül azt mondta, önvédelemből meglökte a férjét, aki elesett és beverte a fejét a padlóba, meghalt, ezek után ő a Körösbe dobta a testét.

Keresték a testet búvárokkal napokig, teljesen feleslegesen. Végül István unokatestvére, aki rokona feleségének szeretőjévé lett, bevallotta, hogy megölték és elásták őt.

A tettes férfi és a két nő beismerte a gyilkosságot,

előzetes letartóztatásuk kérvényezése folyamatban van. Ha bűnösnek találják őket, akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

(A címlapi kép illusztráció!)