Fiatal lányokat futtatott egy kecskeméti banda

Vágólapra másolva!
Több nehéz anyagi helyzetben lévő nőt, köztük egy 18 év alatti kamaszlányt is kizsákmányoltak úgy, hogy kivitték őket Németországba prostituáltként dolgozni, majd az összes általuk keresett pénzt elvették tőlük.
Vágólapra másolva!

A kecskeméti rendőrök emberkereskedelem és kényszermunka miatt nyomoznak Zs. Anna Karolina, B. Zsolt Árpád és Ó. Ádám kecskeméti lakosokkal szemben. Több áldozatuk is volt, köztük egy kiskorú lány is.

B. Zsolt Árpád élettársával, Zs. Anna Karolinával együtt 2020. augusztus és 2021. év vége között azzal keresett pénzt, hogy általában

az ország keleti felén, rossz anyagi, egészségügyi és szociális helyzetben lévő magyar nőket szerveztek be prostitúciós munkára Németországban, Magdeburg környékén, majd szinte az összes általuk keresett pénzt elvették tőlük.

A feladatokat az élettársak megosztották egymás között: míg a férfi prostituáltak beszervezését, szállítását és felügyeletét végezte, addig barátnője a beszervezési munkákon túl külföldi kapcsolatait és német nyelvtudását felhasználva a prostitúciós tevékenység németországi helyszíneinek bérlését, a szexhirdetések feltöltését, illetve a „hirdetős" telefonok kezelését végezte, és fogadta a hirdetésekre jelentkező ügyfelek hívását, üzeneteit és ezáltal koordinálta az áldozatok szexuális tevékenységét. Utóbbiban közreműködött Ó. Ádám és B. Zsolt Árpád is, akik a németországi prostitúciós helyszíneken felügyelték a nők által végzett tevékenységet, beengedték az ügyfeleket a bérelt apartmanokba, a tőlük kapott pénzt pedig elvették, és megosztoztak rajta.

Forrás: Police.hu

Az áldozatok több hetes turnusokban, általában 3-6 hétig dolgoztak folyamatosan Németországban, és a hét minden napján, 0-24 órában fogadniuk kellett az ügyfeleket.

A külföldön töltött idő alatt

alkalmanként több millió forintot kerestek, ám azt nem ők maguk, hanem elkövetőik élték fel.

Ősszel a nő úgy szervezett be prostitúcióra egy fiatal lányt, hogy

tudta, hogy nincs még 18 éves, amit egy hamis, nagykorú személy részére szóló igazolvánnyal leplezett.

Mielőtt külföldre szállították az áldozatokat,

elvitték őket fodrászhoz, műkörmöshöz, fehérneműket vettek nekik, majd közölték velük hogy ennek az árát levonják a fizetésükből, amelyből végül jóformán egy fillért sem láttak.

A nyomozás során szerzett bizonyítékok alapján a rendőrök

április 17-én reggel az M1-es autópályán igazoltatták Zs. Anna Karolinát,

aki épp Németországból tért haza Szarvasra, hogy ott töltse a húsvétot. Az általa vezetett autóban

több, mint 7 000 eurót találtak, melyet a kocsival együtt lefoglaltak.

Forrás: Police.hu

Ezután B. Zsolt Árpádot és Ó. Ádámot is elfogták kecskeméti lakóhelyük közelében. Majd Ó. Ádám kecskeméti, illetve B. Zsolt Árpád szarvasi tartózkodási helyén kutatást tartottak,

melynek során elektronikus adathordozókat, feljegyzéseket, zálogjegyeket foglaltak le. Vagyonvisszaszerzés keretében egy lakás zár alá vételéről döntöttek a rendőrök.

Az elfogásokat követően

mindhármukat kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették őket, egyben javasolták a letartóztatásukat.

Emberkereskedelem miatt 5 évtől 10 évig, illetve 5 évtől 15 évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak.