Egy éven belül kétszer verte majdnem halálra ismerősét Budapesten – videó

Vágólapra másolva!
Egy éven belül kétszer is brutálisan megverte ismerősét egy férfi. Mindkétszer ököllel, tiszta erővel ütötte. Még akkor is, amikor ellenfele, már tehetetlenül feküdt a földön.
Vágólapra másolva!

A két férfi három éve egy korábbi konfliktusok miatt vitatkozni kezdtek.

A vita végén az idősebb férfi egy kavicsot dobott a fiatalabb felé, majd hátat fordított neki és elindult hazafelé.

A 41 éves férfi, aki éppen a kutyáját sétáltatta utána ment, és amikor utolérte, többször megütötte.

Az utolsó ütés olyan erejű volt, hogy az 54 éves férfi a földre esett és eszméletét vesztette.

A fiatalabb férfi próbálta magához téríteni, vizet is locsolt a fejére, amitől végül a férfi magához tért, felállt a földről és hazament, később azonban rosszul lett, és életveszélyes állapotban került kórházba.

Az 54 éves pont egy évvel később a XII. kerületi lakásának ablakából meglátta bántalmazóját, aki az utcán megint a kutyáját sétáltatta.

Úgy érezte, hogy ellenfele elkerülte a felelősségre vonást, és nem kapta meg a méltó büntetését, ezért lement az utcára, ahol borssprayvel közvetlen közelről lefújta a másik férfi arcát, illetve a szemét.

Utóbbinak védekezés közben sikerült támadója kilöknie az úttestre, majd dühében a földön fekvő, akkor védekezésképtelen férfi fejét ököllel többször, tiszta erővel megütötte, és meg is rúgta.

A brutális verést többen látták, és többször rászóltak, hogy hagyja abba. Végül így is tett, és a helyszínen megvárta a rendőröket és a mentőket.

Az ismét súlyosan megvert férfit újból életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A 41 éves férfit kétszeres életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, ő letöltendő börtönt kaphat, míg az idősebb férfi pénzbüntetést.