Dühös nyugdíjas támadt egy biztonsági őrre egy győri rendelőben

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt indult eljárás egy nyugdíjas ellen, aki tavaly összeverekedett egy nála jóval fiatalabb férfivel egy győri rendelőben. A nyomozást most zárták le a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, a nő hamarosan bíró elé állhat.
Vágólapra másolva!

2021. február 16-án 11 óra 15 perckor jelentették a rendőrségen, a győri Szent Imre úti rendelőintézetben ketten verekedtek. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az egészségügyi intézmény bejárati előterében 11 óra körül egy 65 éves, győrújbaráti nő vitatkozott az egyik biztonsági őrrel. A vita veszekedéssé, majd verekedésbe torkollott.

A feldühödött nyugdíjas arcon ütötte, majd lágyékon rúgta a 44 éves férfit.

Mindezt az rendelőben lévők közül többen látták, akikben az asszony viselkedése riadalmat és megbotránkozást keltett.

Az indulatos nő ellen garázdaság miatt indult eljárás.

Gyanúsítottként nem tett vallomást, a későbbi idézésekre nem jelent meg és egyáltalán nem volt együttműködő a nyomozás során. Az intézményben elhelyezett kamerák felvételeinek elemzése után a rendőrök arra jutottak, hogy a nyugdíjas valóban erőszakosan, agresszíven viselkedett a biztonsági őrrel és rá is támadt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon most zárták le a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el a Győri Járási Ügyészségnek.