19 év fegyházra ítélték a pedofil apát, aki rendszeresen megerőszakolta a hétéves lányát

Pornót nézett vele, majd megerőszakolta nevelt lányát egy férfi (18+) nemi erőszak gyerek molesztálás szexuális erőszak bántalmazás
Vágólapra másolva!
Elsőfokon 19 fegyházra ítélték azt a férfit, aki hónapokon keresztül rendzseresen megerőszakolta hétéves lányát, másik két gyerekük szeme láttára, akiket megfenyegetett, hogy senkinek ne merjenek beszéljni a történtekről. A férfi, aki nemrég szabadult, élettársát is rendszeresen verte. 
Vágólapra másolva!

A párnak 2013-ban egy lányuk, 2014-ben és 2016-ban pedig egy-egy fiúk született, akiket közösen neveltek egy Fejér megyei községben.

A pár gyakran veszekedett, melyek során a férfi sokszor meg is verte a nőt.

A férfi 2020 októberétől 2021 februárjáig ha nem volt otthon az asszony,

rendszeresen szexre kényszerítette a lányát. Ennek többszor szemtanúi voltak fiai is, akiket azzal fenyegetett meg, hogy megveri őket, levágja a fejüket, ha beszélnek róla másoknak. A nő 2021. február 14-én tetten érte

az élettársát, amint a két másik gyerekük előtt erőszakolta meg lányukat.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A Székesfehérvári Törvényszék a férfit

szexuális erőszak, és kiskorú veszélyeztetése miatt 19 év fegyházbüntetésre iélte, és egész hátralévő életére eltiltotta attól, hogy gyerekekkel foglalkozzon, emellett szülői felügyeleti jogát is megszüntette.

Az ítélet ellen a férfi és ügyvédje felmentésért fellebbeztek.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a kiszabott szabadságvesztés szükséges és indokolt, ugyanis a férfit

korábban 5 év börtönre ítélték szintén szexuális jellegű bűncselekmények miatt, amelyből 2008 májusában szabadult feltételesen.

Ez alkalommal pedig saját gyerekei kiszolgáltatott helyzetével élt vissza, és maradandó károkat okozott a fejlődésükben.