Minden létező módon próbált kiskorú lányokkal érintkezni egy férfi, volt, hogy ölelésért cserébe cigarettát vett nekik, de az is előfordult, hogy kihasználta, ha az áldozat elaludt, és fogdosni kezdte. A lányok mindent elmondtak a szüleiknek, akik feljelentették a férfit.

Egy férfi kifejezetten fiatal, tizennégy év alatti lányok iránt érzett fokozott szexuális vágyat, ezért megpróbált testi kapcsolatba kerülni a kiszemelt áldozatokkal. Előfordult, hogy segített nekik megvenni olyan termékeket, amelyekhez ők az életkoruk miatt nem juthattak hozzá, és cserébe ölelést kért tőlük. Három kislánynál viszont ennél messzebb is ment. 2020 augusztusában

Dunaharasztiban egy baráti összejövetelen zaklatta őket.

Az első esetben simogatni kezdte a kiválasztott lányt, majd amikor elaludt, fogdosni kezdte a fenekét. A lány felriadt, ellenkezett. Ezután felajánlotta egy másik lánynak, hogy vesz neki cigarettát, ha hagyja magát megfogdosni. A lány visszautasította, ennek ellenére, a pedofil megfogta a fenekét és mellét, illetve a ruhája alá nyúlt. A harmadik lánynak a combját és a nemi szervét is fogdosta, de szex nem volt köztük.

A lányok szóltak a szüleiknek, akik feljelentették a zaklatót. A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség szeméremsértés miatt emelt vádat a férfi ellen.