Egyre több konzervatív amerikai tekinti követendő és inspiráló példának Magyarországot

Kovács Zoltán, NYT
Vágólapra másolva!
Egyre több konzervatív amerikai tekinti követendő és inspiráló példának Magyarországot - írja közösségi oldalán Kovács Zoltán. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hozzátette, hogy ennek miértjeit kutatta a The Daily Show című szatirikus amerikai program riportere, aki egy 23 perces kisfilmet szentelt a magyar közéleti sajátosságok elemzésének. A műsor elfogult volt, és ezzel kapcsolatban Kovács kifejtette, hogy közel egy hónapja a magyar emberek döntöttek és megkérdőjelezhetetlen felhatalmazást adtak a kormánynak a következő négy évre. Hozzátette: ideje lenne, ha ezt a nyugati fősodratú média képviselői is megértenék végre és felhagynának a felesleges hangulatkeltéssel.
Vágólapra másolva!

Kovács Zoltán a Facebokon azt közölte, hogy

egyre több konzervatív amerikai tekinti követendő és inspiráló példának Magyarországot, a kormány családbarát intézkedéseit és következetes bevándorláspolitikáját.

Leszögezte:

Emlékeztetett:

közel egy hónapja a magyar emberek döntöttek és megkérdőjelezhetetlen felhatalmazást adtak a kormánynak a következő négy évre. Ideje lenne, ha ezt a nyugati fősodratú média képviselői is megértenék végre és felhagynának a felesleges hangulatkeltéssel.