Kövér Lászlót jelöli házelnöknek a Fidesz-frakció

A Fidesz tisztújító kongresszusa Budapesten, Hungexpo, 2021.11.14.
Budapest, 2021. november 14. Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megalakult a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja.
Vágólapra másolva!

A 117 fős kormánypárti frakció az alakuló ülésen egyhangúlag döntött arról, hogy Kövér Lászlót jelöli az Országgyűlés elnöki tisztségére.

Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón, 2021. november 14-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Ház törvényalkotásért felelős alelnöki posztját Hende Csaba, országgyűlési alelnöki tisztséget Jakab István és Lezsák Sándor tölthet be a következő ciklusban.

A Fidesz-frakció - szintén egyhangú szavazással - újból frakcióvezetővé választotta Kocsis Mátét. A frakcióvezető-helyettesi tisztségeket Vitályos Eszter, Selmeczi Gabriella, Kubatov Gábor pártigazgató, Balla György frakcióigazgató és Ovádi Péter tölti be.

A továbbiakban is mindig kiállunk a magyar emberek és családok érdekeiért, és azért dolgozunk, hogy Magyarország békés, biztonságos, gyarapodó ország legyen.