Hadházy Ákost már a baloldal is semmibe veszi: így bukott meg végleg az agresszív botránypolitikus

Vágólapra másolva!
Egyedül ,és egyben frakció nélkül maradt az anarchista-baloldali Hadházy Ákos, miután egyetlen baloldali párt sem csatlakozott erőszakosan követelőzve előadott kezdeményezéséhez, hogy nem kell letenni az esküt az Országgyűlés alakuló ülésén. A botránypolitikus persze később majd esküt fog tenni, mert őt is nagyon megviselné, ha elesne attól a több tízmillió forinttól, amit 2026 tavaszáig kereshet. Ezért a pénzért érdemben korábban sem dolgozott meg - és most sem a munkára, hanem a hisztérikus botrányokra készül.
Vágólapra másolva!

Mégsem lesz a Momentum-frakció tagja Hadházy Ákos. A zuglói körzetet megnyerő képviselő állítása szerint egy újságírótól tudta meg a párt végleges döntését. Igaz, nem érte váratlanul. Másmilyen parlamenti munkát képzelnek a felek. A párton kívüli, a parlamenti bojkott pártján álló zuglói egyéni körzetben megválasztott képviselő akkor veszett össze a párttal, amikor a momentumosok rájöttek, mibe akarja sodorni őket Hadházy, amikor megpróbálja kikényszeríteni a parlamenti nyitó ülés bojkottját Amikor a Momentum politikusai rájöttek, hogy akkor nincsenek bizottsági tagságok, és az azokért járó pénz sem, akkor gyorsan kihátráltak a nevetséges álbojkott mögül.

Ezzel a Momentumnak tíz tagú lesz a frakciója, így valószínűsíthetően Hadházy Ákos távozásával több millió forint támogatástól esik el a párt is.

Tízmilliók három felszólalásért

Egyébként már 2017-ben is azzal generált önmagának médiafigyelmet Hadházy Ákos, hogy azt hangoztatta, amennyiben a Fidesz–KDNP kétharmadot szerez a 2018-as választásokon, ő inkább nem is lesz országgyűlési képviselő. Ígéretét nem tartotta be, miután az LMP listáján jutott be, kilépett a pártból, de parlamenti mandátumát megtartotta.

Ráadásul nemcsak megtartotta a parlamenti mandátumát Hadházy, hanem a mögöttünk hagyott négyéves ciklusban úgy keresett több tízmillió forintot, hogy csupán háromszor szólalt fel a parlamentben.

Ebből a három felszólalásból kettő mentelmi ügyhöz kapcsolódó megszólalás volt.

Hadházy Ákos úgy keres tízmilliókat keres az Országgyűlésben, hogy be se jár dolgozni Forrás: MTI/Mohai Balázs

A hallgatás mellett persze anarchista botránypolitizálást folytatott a radikális baloldali képviselő. 2018 december 12-án egész napos botrányt csináltak az Országgyűlésben. Akkor az ellenzéki képviselők részben a miniszteri padsorok, részben az elnöki pulpitus előtt álltak, folyamatosan sípoltak és kerepeltek. Teljesen szánalmas akciójuk ellenére a kormánytöbbség azon a napon minden fontos törvényt el tudott fogadni. A baloldali képviselők a parlamentbeli bohóckodás után az MTVA székházánál folytatták a hangulatkeltést élén Hadházyval.

Az egyértelműen megrendezett, provokatív akcióval próbálták megzavarni a közszolgálati műsorkészítést. A nevetséges, már-már bohózatba illő jeleneteket bemutató baloldali képviselők mindenáron el akarták érni, hogy a biztonsági személyzet részéről bántalmazzák őket, bár erre egyáltalán nem került sor.

AZ EGÉSZ AKCIÓNAK A VEZETŐJE A TRÁGÁR HADHÁZY ÁKOS VOLT.

Ennek érdekében nevetséges, megrendezett, hazug jeleneteket mutattak be fetrengéssel, mászással, műesésekkel. Amit sikerült elérniük, hogy egy ország nevetett rajtuk, meg azt is, hogy több napon át zavarták egy közérdekű üzem működését, akadályozták a megfelelő munkavégzést.

Alpári viselkedés Hadházytól

Az egyik legközönségesebb viselkedése az volt, amikor 2019 őszén Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt a korábban LMP-s, jelenleg független Hadházy Ákos trágár feliratot tartalmazó táblát mutatott fel.

Kövér László házelnök rendre utasította Hadházyt és az ellenzéket, azt mondta, hogy a pulpituson százéves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről és hazafiatlanságról, a háborús politikáról.

- mondta Kövér László, akinek többször is el kellett vennie a szót az ellenzéki képviselőktől a Ház méltóságát sértő megjegyzéseik miatt.

Forrás: Origo

A helyéről trágár táblát felmutató Hadházy Ákos óriási felháborodást okozott.

A HírTV szerette volna megkérdezni Hadházyt is botrányos szerepléséről, de szokás szerint mellébeszélt.

AZ ELLENZÉKI PÁRTOK KÉPVISELŐI LÁTHATÓAN SZÉGYELLTÉK HADHÁZY TRÁGÁR AKCIÓJÁT, DE EGYÉRTELMŰEN ELHATÁROLÓDNI NEM AKARTAK, SŐT AZ LMP-SEK AKKOR MÉG MEG IS VÉDTÉK.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt mondta, az ellenzéki képviselők cirkuszként tekintenek az Országgyűlésre.

Hadházy ráadásul a trágár táblával meglehetősen nevetséges módon önmagát idézte. Egy 2018-as decemberi tüntetésen ugyanis azt a mondatot skandáltatta a közönséggel, amit felmutatott. Úgy tűnik, ezt a mondatot tartja politikai pályafutása legfontosabb gondolatának, erre a legbüszkébb, ebben tudja összefoglalni programját.

Elképesztő hazugság Hadházytól

Az egyik legellenszenvesebb provokációja az volt, amikor 2021 elején egy halottgyalázó videót tett közzé Facebook-oldalán. A felvétel kapcsán arról írt, hogy "a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek". Arra is utalgatott, hogy a kialakult állapot a kormánynak és a "dilettáns" járványvédelemnek köszönhető. Az akció azonban erősen a visszájára fordult, ugyanis gyorsan kiderült, hogy egyetlenegy koronavírusos sem szerepelt a videón bemutatott halottak között, és az intézmény fenntartója nem a kormány, hanem a baloldali vezetésű önkormányzat.

A baloldalon is mindenki magasról tesz az anarchista Hadházyra Forrás: MTI/Sóki Tamás

Már a baloldalnak is elege van Hadházyból

Idén pedig csalódásból csalódásbaesik a baloldali választási vereség óta. Hadházy először mindenképpen a fideszes Menczer Tamással szemben elbukott Szél Bernadettnek adatta volna Márki-Zay Péter kiadó mandátumát, de Gyurcsányék helyette egy jobbikos jelöltnek címezték inkább; aztán amellett kezdett kampányolni, hogy a baloldali képviselők ne vegyék fel mandátumaikat,

DE SZINTE KINEVETTÉK, ÉS TERMÉSZETESEN AZÓTA MÁR FEL IS VETTÉK MANDÁTUMAIKAT ÉS LETESZIK AZ ESKÜT (AHOGY MAJD HADHÁZY IS MEGTESZI, MERT A PÉNZ KELL NEKI).

Ezt követte legújabb kampánya az alakuló ülés bojkottjáról, amellyel elbukott. Hadházy pedig ezt követően, ahogy korábban írtuk, otthagyta a Momentum-frakcióját. Jól látszik, hogy az anarchista politikus befolyása mára már a baloldalon is nulla, mivel egyetlen képviselő sem csatlakozott a magánakciójához.