Egy budapesti rendőr a lányáért ment az iskolába, amikor gyanús lett neki két nő, akik egy idős asszonnyal beszélgettek. Ezek után a lányával együtt követték a csalókat, akik meg akarták szerezni az asszony pénzét. A rendőrök elfogták a két nőt, a bíróság pedig letartóztatta őket.

A rendőr a szabadnapján ment a kislányáért az iskolába Budapesten, maikor az utcán észrevett két nőt, akik egy idős asszonnyal pénzről beszélgetnek. Érezte, hogy a két nő be akarja csapni az asszonyt, ezért miután felvette a lányát, Zselykét az iskolában, közösen követték a két nőt és az asszonyt.

A csalók azt mondták az asszonynak, hogy a pénze nincs biztonságban a bankban, ezért rávették, hogy vegye le a pénzét a számlájáról. Az asszony be is ment a bankba. Ezt a rendőr és a lánya végig figyelte. Amikor az asszony kijött a bankból, a két nő megpróbálta kivenni a táskájából a pénzt, de nem jártak sikerrel. Időközben a rendőr hívta a kollégáit, akik a helyszínen elfogták a csalókat - írja a BRFK a közösségi oldalán. 

A rendőrök kifosztás kísérlete miatt hallgatták ki a két nőt, akik beismerő vallomást tettek. A bíróság 30 napra elrendelte a letartóztatásukat. A rendőr és a lánya jutalmat kaptak.