A mohácsi nő rendszeresen ivott és drogozott, amikor bement az egyik helyi panzióba, ahonnan értékeket akart magával vinni. Az egyik alkalmazott ezt észrevette és meg akarta állítani, mire a nő egy bicskával többször megszúrta.

A nő gyakran kábítószerezett és ivott alkoholt, amikor tavaly áprilisban bement egy mohácsi panzióba, ahol az asztalról elvett egy telefont, egy slusszkulcsot és egy könyvet, majd el akart menni. Ezt azonban észrevette egy alkalmazott, aki rászólt, hogy az értékeit tegye vissza és utána menjen el. Ezt a nő nem tette meg, ezért az alkalmazott felé nyúlt, hogy visszavegye az értékeit. Ekkor a nő többször megütötte a fején és a testén, ettől az alkalmazott megijedt és segítségért kiabált. Közben a nő tovább verte, majd az asztalról felvett egy bicskát és megszúrta a fejét, illetve az arcát. 

Képünk illusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

Az alkalmazott próbált védekezni, verekedni kezdtek, közben a nő többször próbálta megszúrni a bicskával. Ezek után a nő azt mondta neki, hogy ha nem engedi el, akkor le fogja szúrni. Ekkor az alkalmazott elengedte, a nő pedig elmenekült.

Menekülés közben, a rendőrök elől bemenekült egy szomszédos házba. Ellenállt a rendőröknek és folyamatosan fenyegette őket. Végül sikerült elfogniuk.

A rablás előtt a nő Pécsen utazott egy buszon, és nem volt rajta maszk, ami miatt vitatkozni kezdett az utasokkal, többet megütött, megrúgott.

A nőnek a drogok használata miatt elmezavara volt a rablás alatt, ami miatt nem büntethető, ezért az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt ítélje kényszergyógykezelésre.