Meggyilkolta a munkaadóját egy tatabányai férfi, majd felgyújtotta egy szemétgödörben

Vágólapra másolva!
Egy tatabányai férfi megölte azt az idős férfit, akinél dolgozott, majd az élettársa segítségével megpróbálta eltüntetni a holttestet egy szemétgödörben. A nő büntetését másodfokon súlyosbította a bíróság.
Vágólapra másolva!

A férfi Tatabánya külterületén újította fel az idős férfi otthonát. A tulajdonos nem volt megelégedve a munkával, ezért szidni kezdte a férfit, aki erre dühös lett. Kétszer megütötte a tulajdonost, aki ettől elesett.

Ekkor az idős férfi megfenyegette, hogy hívni a fogja a rendőrséget, mire a támadó egy szögvassal kétszer megütötte a tarkóját. A tulajdonosnak ettől több helyen eltört az agykoponyája, a helyszínen meghalt.

Forrás: Police.hu

A támadó ezek után odahívta az élettársát, felmosták a vértócsát, átkutatták a tulajdonos ruháját és kocsiját. Találtak két telefont, és több százezer forintot, amit eltettek. Ezek után bezsákolták a holttestet és átvitték egy tanyára.

Ott beledobták egy szemétgödörbe, a férfi lelocsolta gázolajjal és felgyújtotta, majd földet lapátolt rá.

A bíróság a férfit emberölés és kifosztás miatt 15 év börtönbüntetésre ítélte, az élettársát pedig 6 hónap börtönbüntetésre bűnpártolás miatt.

Másodfokon, a Győri Ítélőtábla a férfi büntetését helybenhagyta, a nő büntetését azonban 10 hónapra emelte.