Két hónapon keresztül keserítette meg volt élettársa, és két közös gyerekük életét egy alkoholista férfi. Minden nap elment a családja otthonához, ahol aztán torkaszakadtából trágár módon kiabált, halálra rémisztve ezzel mindenkit.

A férfi és a nő 2014 óta éltek együtt, két közös gyerekük is született. A férfi rendszeresen ivott, ezért romlott meg a kapcsolatuk, gyakran veszekedtek, az évek során többször szakítottak és külön éltek.Ez történt 2021 nyarán is, akkor azonban a nő tartotta magát ahhoz, hogy soha többé nem békül alkoholista párjával, aki azonban ezt nem tudta elfogadni.

A férfi július 5-től szeptember 2-ig napi rendszerességgel megjelent a közös otthonuknál, volt, hogy nappal, de előfordult, hogy éjszaka.

A férfi általában részegen ment az asszony lakásához, a bejárati ajtón folyamatosan kopogtatott, azt ütötte, illetve kaparta azért, hogy a nő szóba álljon vele.

Gyakran előfordult az is, hogy a lépcsőházból trágár szavakat kiabált be, ezzel a nőben és a gyerekeiben komoly félelmet keltve.

 

Ebben az időszakban sokszor kellett a rendőröknek kimenni hozzájuk.

A férfi ellen most vádat emeltek.