Elítélte a bíróság a biatorbágyi férfit, aki meggyilkolta a húgát

Vágólapra másolva!
Egy biatorbágyi férfi összeveszett a húgával, majd átszúrta egy késsel a nyakát. Ezek után, amikor az anyja hazaért őt is megtámadta, de őt az egyik ismerőse megmentette.
Vágólapra másolva!

A férfi a 18 éves húgával és a 44 éves anyjával élt együtt szerény körülmények között. Az iskolában gond volt a viselkedésével, megviselte szülei válása, elvonási tünetei és a családtagokkal szembeni bizalmatlanság miatt a kisebb nézeteltérésekre is erőszakosan reagált.

A férfi 2019. június 17-én, miután az anyja elment otthonról, összeveszett a testvérével annak szobájában, megverte, majd fojtogatni kezdte.

A lány elájult, majd amikor kezdett magához térni, a férfi egy konyhakéssel átszúrta a nyakát.

Az lány perceken beül meghalt, a gyors orvosi segítség sem menthette volna meg.

Forrás: MIHÁDÁK ZOLTÁN/MTI

Ezek után a férfi a fürdőszobába vonszolta a holttestet, a húga telefonján üzeneteket küldött az anyjuknak, majd amikor a nő felhívta lánya telefonszámát, a férfi felvette és azt hazudta, hogy a testvére alszik.

Amikor az anya hazaért és rátalált a lánya holttestére, a fia rátámadt, fojtogatta, őt is meg akarta ölni.

Az anyát végül az egyik ismerőse mentette meg.

A férfi első fokon a bíróság több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte. Ez fellebbezések miatt nem lett jogerős. Ma a Fővárosi Ítélőtábla fenntartotta az elsőfokú ítéletet.