Elvált Fekete Dávidtól a felesége, a gyerekeket sem viszi be hozzá látogatásra a börtönbe

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
A bíróság több mint egy évvel a szakítás után kimondta Fekete Dávid egykori megasztáros és felesége, Regina válását, ezzel hivatalosan is vége a házasságuknak – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő tavaly azután adta be a keresetet, hogy kiderült: a férjét közel százmillió forint összegű kárt okozó csalással és sikkasztással vádolják, majd egy éve le is tartóztatták, amelyet tegnap újabb egy hónappal, június 6-ig hosszabbított meg a Győri Járásbíróság nyomozási bírája.

A Blikk információi szerint a felek mindenben megegyeztek, a bíróság többnyire Regina kéréseinek adott helyt.

– erősítette meg a válás tényét a nő ügyvédje, dr. Pikali Petra.

Fekete Dávid Forrás: Instagram/Fekete Dávid

A Blikk a fiatal nő környezetéből megtudta, hogy bár a gyerekek a volt feleség felügyelete alá kerültek, Fekete Dávid elvileg találkozhat a két és fél éves fiúkkal, Ádinnal és Mátéval. Ám addig, amíg az énekes börtönben van, ez nem nagyon várható, hiszen

Regina nem hajlandó bevinni a kicsiket a büntetés-végrehajtási intézetbe.

„Regina abban nagyon határozott, hogy nem viszi a kicsiket a börtönbe, ráadásul valljuk be, két év körüli piciket leültetni a videócset elé meghatározott időpontban, szinte reménytelen, így amióta Dávid előzetesben van, nem látta az ikreket. Ám ha kiengedik, biztosan találkozhat velük rendszeresen” – mondta az ismerős a lapnak.

Regina tavaly azt nyilatkozta a Blikknek, hogy

szeretné, ha Dávid ugyanúgy részese lenne a gyerekei életének, mint ahogy eddig is,

mert egyébként kiváló apa, imádja a gyerekeiket. A nőnek valamennyi gyermektartást is megítélt a bíróság, de arra jelenleg nem számíthat.

„Mindenki tudja, hogy Dávid ezt most nem tudja fizetni” – tette hozzá az ismerős, aki szerint Regina megkönnyebbült, hogy most már jogilag is vége a házasságának és boldog lehet új kedvese, Márk oldalán, aki mindenben támogatta őt a nehéz hónapokban.