Péntek reggel rendőrök és mentők jelentek meg a házánál, meghalt Berki Krisztián - fotók

rendőrök, rendőrség, mentőautó, Berki Krisztián, Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Pénteken reggel több rendőr és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián IX. kerületi lakásához. A lépcsőházat lezárták a rendőrök. Az Origo információi szerint napok óta vitatkozást és ordibálást lehetett hallani a házban. Berki Mazsi a Borsnak megerősítette, hogy meghalt férje, Berki Krisztián. 
Vágólapra másolva!

A reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián házához. A környéket lezárták a rendőrök. A IX. kerületi társasház lépcsőházába már csak azokat engedik be, akiknek ide szól a lakcímük.

Forrás: Origo

Az Origo informátora szerint

a házban lakók már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallanak Berki Krisztián lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A helyszíni tudósítónk a mentőautó körül látta Berki Krisztián feleségét, Mazsit, valamint időközben megérkezett a helyszínre volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is.

Berki Krisztiánt nem lehetett látni.

A mentőautó már elment a helyszínről, a rendőrautók még ott vannak, és a lezárás is tart még.

Forrás: Origo

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, akik azt mondták az Origónak, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Berki Mazsi Fotó: Polyák Attila - Origo

Több szemtanú is arról számolt be, hogy Berki Krisztián hozzátartozói összetörtek a helyszínen.