Pénteken reggel több rendőr és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián IX. kerületi lakásához. A lépcsőházat lezárták a rendőrök. Az Origo információi szerint napok óta vitatkozást és ordibálást lehetett hallani a házban. Berki Mazsi a Borsnak megerősítette, hogy meghalt férje, Berki Krisztián. Információink szerint kábítószergyanús anyagot találtak Berki Krisztián lakásában, és valamivel éjfél után halt meg. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy ennek van-e köze a halálához, például túladagolta-e magát. Cikkünk frissül.

Az Origo információi szerint Berki Krisztián valamivel éjfél után, ma hajnalban halt meg IX. kerületi otthonában. Ahogy elsőként megírtuk, a bejelentés után négy rendőrautó és egy mentőautó érkezett a házhoz. Lezárták a környéket, és elkezdődött a helyszínelés, ami azóta is tart. A rendőrök az Origo helyszínen tartózkodó tudósítójának azt mondták,haláleset miatt indult nyomozás és az idegenkezűség kizárható, vagyis nem gyilkosság történt.

Helyszínelők dolgoznak Berki Krisztián lakásában, az erkélyen is találhattak nyomokatFotó: Polyák Attila - Origo

Volt felesége, Hódi Pamela és a mostani felesége is a helyszínre sietett a gyerekeikkel együtt. Nem sokkal ezután Berki Mazsi megerősítette az információt, hogy a férje meghalt. Információink szerint a bűnügyi technikusok

kábítószergyanús anyagot találtak a férfi lakásában,

ami miatt kábítószer-birtoklás miatt indítanak eljárást a budapesti rendőrök.