A halott Berki Krisztiánt gyalázza Puzsér Róbert

KARÁCSONY Gergely; PUZSÉR Róbert
Budapest, 2019. március 13. Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Mindkét jelölt hajlandó visszalépni a másik javára, ha veszít a nyárra tervezett előválasztáson. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Kegyeletsértő poszttal reagált a halálhírre a baloldali propagandista, Puzsér Róbert. 
Vágólapra másolva!

"Berki Krisztiánnak az a sors járt volna, hogy árufeltöltőnek jelentkezik" - írja szánalmas hangvételű posztjában Puzsér Róbert, és később így folytatja Berki halála után egy nappal:

A következő jelzőket használja egy halott emberre többek között:

szélhámos, stróman, csaló.

A baloldali propagandista megemlíti M. Richárdot is, aki - Puzsér szerint - jóban volt Berkivel, és nagyjából egyszerre haltak meg, néhány óra eltéréssel, szerinte M. Richárd "gazember volt. Berki Krisztián magát gazembernek hazudó kisember volt."

Tegyük félre, hogy Puzsér azért ír ilyeneket, hogy pénze legyen, a lényegében mindenhonnét elzavart humorista számára a másik ember gyalázása egyszerű bevételi forrás. Az azonban meglepő, hogy olyan nagy bajban van, hogy egy nappal a halála után egy halott embert is szidalmaz.