A kislánya azt hitte, Berki Krisztián csak alszik, ezért betakargatta a testét

Berki Krisztián, Berki Krisztián lánya, Berki Krisztián halála, Berki Krisztián haláleset, haláleset, Berki, 2022.05.06
Vágólapra másolva!
41 éves korában, péntek hajnalban meghalt Berki Krisztián. Megrázó részletek jutottak a Bors birtokába: kiderült, 9 éves kislánya, Natasa Zselyke talált rá, aki azt hitte, az apukája csak alszik, így betakargatta őt.
Vágólapra másolva!

Péntek reggel rendőrautók lepték el Berki Krisztián IX. kerületi otthonának utcáját. A környéket és a társasház bejáratát a rendőrök kordonnal zárták le, majd egy mentőautó, később a helyszínelők érkeztek meg. A házaspár erkélyét a kíváncsiskodó szemek elől rendőrségi sátorral eltakarták. Ekkor már tudni lehetett, hogy Berki meghalt.

Miben halt meg Berki Krisztián?

Információk szerint a szomszédok azt mondták, Berki lakásából napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki, ám a Ripost még ennél is borzalmasabb információknak került a birtokába. A lap Berkihez közelállóktól megtudta, hogy a holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek éjszaka. Lapinformációk szerint végzetes adag kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, feltételezhetően emiatt állt meg Krisztián szíve.

A Ripost információ szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyaszthatott,

amiről tudnia kellett, hogy végzetes adag,

ezért felmerült az öngyilkosság kérdése is. A helyszínen a BRFK munkatársa, D. Tóth Norbert nyilatkozott a sajtónak: az idegenkezűséget kizárták, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetet – közölte.

Kislánya betakargatta

Miközben a vizsgálat zajlik, a Borshoz újabb megrázó információk érkeztek a tragikus éjszakáról. Úgy tudják, Berki Krisztián kislányával kettesben volt a lakásban. Natasa Zselyke szomjas lett, felébredt és édesapjához sietett.

Berki Krisztián a lányával Forrás: Berki Krisztián / Instagram

"Szólt az apukájának, aki nem válaszolt" – mondta a lapunknak Berki, egy neve elhallgatását kérő barátja. – Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta, szólogatta, de mindhiába... Később próbálta elérni mostohaanyját, hogy segítséget kérjen, de nem érte el Mazsit. Végül a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta. Berki ismerőse vette fel, nekik tudta elmondani a rémült kislány, hogy valami baj van, mert nem tudja felébreszteni apját, ezután a barát hívott segítséget Berkihez - mondta az ismerős a lapnak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!