Megdöbbentő fordulatot vehet a nyomozás Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halála után nem akármilyen nyom került a rendőrség kezébe - írja a Ripost. Nagy az esélye annak, hogy olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban állt több hazai hírsességgel a lap szerint,
Vágólapra másolva!

Ha a napokban bebizonyosodik, hogy az eddig "kábítószergyanúsként" emlegetett anyag, amit Berki Krisztián halálának helyszínén találtak, valóban drog, minden bizonnyal hajtóvadászatot indít a rendőrség, hogy kiderüljön, Berki kitől és mikor szerezte be.

Berki Krisztián Forrás: Instagram

Ha pedig felgöngyölítik a szálakat, könnyen lehet, hogy több hazai híresség is bajba kerül, írja a lap. Hiszen nagy az esélye annak, hogy Berki olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban van más, olyan ismert emberrel, aki alkalmanként, vagy rendszeresen drogozik.

A rendőrök megismerik a híváslistáját, az üzeneteit

A pénteki helyszínelés során a rendőrség minden kommunikációs és adattároló eszközt lefoglalt, amelyek átvizsgálása egészen biztosan most is tart. Hamar ki fog derülni, hogy Berki Krisztián

kikkel beszélt, vagy váltott üzenetet telefonon, vagy egyéb platformokon az utóbbi időben, ahogy az is, merre járt és kikkel találkozott a tragédiát megelőző időszakban.