Itt vannak a legújabb részletek Berki Krisztián haláláról

berki krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián édesanyja elárulta a boncolás időpontját, írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az egész országot megrázta a pénteki hír, miszerint meghalt Berki Krisztián. A 41 éves férfi halálával kapcsolatban kiderült, hogy a holttestre nagyobbik lánya, a 9 éves Nati talált rá IX. kerületi lakásának erkélyén, az ingatlanban pedig nagy mennyiségű kábítószert találtak a rendőrök.

A halál pontos oka azonban azóta sem derült ki.

Krisztián egész családja gyászol, özvegye, Mazsi elárulta, hogy épp a békülés időszakában voltak, édesanyja pedig zokogva azt nyilatkozta, hogy a fia nagyon jó gyermek volt, és képtelen felfogni elvesztését. Júlia azt is elárulta: nem tudott Krisztián kábítószeres ügyeiről.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor" – mondta korábban elcsukló hangon a Blikknek Júlia.

Berki Mazsi Fotó: Polyák Attila - Origo

"Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott" – folytatta az édesanya, aki azt is elmondta, hogy gyászában Mazsival osztozik.

"Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé..." – mondta az asszony.