Rendszeresen verte és fogva tartotta élettársát egy ózdi férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy ózdi férfi féltékenységből rendszeresen, brutálisan megverte az élettársát, aki emiatt többször el is ájult. Ezen felül a nő nem hagyhatta el az otthonukat, csak a férfival együtt.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2014-től kezdve voltak élettársak, a kapcsolatukból 3 gyerek született. Gyakoriak voltak közöttük a veszekedések és előfordult, hogy a férfi megütötte a párját. 2018 januárjában féltékenységből újból rátámadt a nőre,

ököllel többször megütötte az arcán, megrugdosta, a fejét pedig beleverte a radiátorba.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy hónappal később a férfi megint féltékeny lett és megint megverte a nőt. Innentől kezdve mindennapossá váltak a brutális támadások.

Ilyenkor rendszerint ököllel ütötte élettársa fejét és testét, megrugdosta és egy befőttesüveggel is fejen vágta.

Aztán egy botra felszerelt egy kést, és ezzel is rátámadt. Ha a nő védekezett a kezével, akkor a férfi azokat vágta meg. Néha úgy megverte, hogy elájult.

A nő orvoshoz sem mehetett el, csak a férfival együtt léphetett ki a lakásból.

Amikor erőszakos támadója elment otthonról, a szomszédjukban lakó rokonaik figyeltek rá. Az egyik ilyen alkalmat kihasználva, 2018 nyarán a nőnek sikerült elszöknie és feljelenteni a férfit, aki ellen nyomozás indult. Első fokon a bíróság kapcsolati erőszak miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a támadót. Másodfokon, a Miskolci Törvényszék fenntartotta az elsőfokú ítéletet, így az jogerős – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.