Csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a négy férfival szemben, akik egy barátnőjét védő férfire támadtak.

2020. november 14-én 21 órakor egy oroszlányi munkásszálló előtti füvön, a kijelölt dohányzó helynél részegen molesztált egy nőt négy férfi. A nő barátja is látta és egy idő után megelégelte ezt. Odalépett hozzájuk, hogy elvigye onnan a párját, ami a négy férfinek nagyon nem tetszett. Összevesztek a barátnőjét védő férfivel, majd rátámadtak. Ahogy a közzétett felvételen látszik,

mindenhol ütötték, verték, ahol érték, és még bele is rúgtak.

Az áldozatnak pár ütés, rúgás elől ugyan sikerült kitérnie, de így is megsérült. Igaz csak könnyebben, 8 napon belül gyógyuló comb és könyök zúzódásai keletkezett. A férfi nem akarta, hogy a négy támadót megbüntessék, mégis eljárás indult az ügyben. Ez most ott tart, hogy a támadókat csoportosan elkövetett garázdasággal vádolják. 

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen előéletű férfiakkal szemben mellőzze a tárgyalást és szabjon ki rájuk pénzbüntetést.